Om Oss

Socedia är en trygg och pålitlig partner inom rekrytering & bemanning. Vi rekryterar och hyr ut arbetskraft inom installation drift & underhåll, bygg & anläggning samt transport.  

Med bas i Stockholm har vi samarbetspartners i hela landet. Vår värdegrund baseras på att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjligheten att vara länken däremellan. Att hitta rätt person kräver förståelse för branschen, någonting vi besitter.

Andelen företag som inte hittar den arbetskraft de behöver ökar kraftigt. Att företag hittar rätt kompetens är en förutsättning för kunna växa och skapa välstånd. Sju av tio företag har svårt att hitta rätt medarbetare. Enligt svensk näringsliv (2015) svarade 53 procent av företagen som har försökt att rekrytera att det har varit svårt att hitta rätt kompetens. Idag har den andelen ökat till 72 procent ­– en ökning med 19 procentenheter . Vi vill hjälpa företag och arbetssökande att fortsätta utvecklas. Genom att arbeta med rekryteringsmetoder samt tekniska lösningar hittar vi rätt person till rätt plats. Vi bygger Sverige, tillsammans.